Click Me Plzzzz

Saturday, April 8, 2017

Unconventional Moth

*
*
*

"Because laying eggs on tree leaves is just too mainstream and conservative", said the mother moth absentmindedly. 

*
*
*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

12 comments:

  1. haha..sian..meninggal seblm berkembang..kena lenyek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee... saya tak lenyek dengan wiper pun actually, saya sembur dengan air paip je, dan telur2 tu pun terpelanting bertempiaran ke rumput2 berdekatan. Masa tu saya baru nak cuci kereta :3

      Delete
  2. Ok soalan, Asakah telur2 tersebut masih dapat diselamatkan sebab berdasarkan gambar terakhir, macam masih ada rupa.. :V

    ReplyDelete
    Replies
    1. Telur2 tersebut tidak dilenyek. Mereka telah disembur dengan air paip lalu terpelanting bertempiaran ke rumput2 yang berdekatan. Selepas kejadian itu, kereta ini pun dicuci supaya kelihatan molek untuk dibawa berjalan-jalan :3

      Delete
  3. https://www.youtube.com/watch?v=L2zf1J8CZdg <--video moth laying eggs at somebody's window

    huhu time utk tengok video pelik2 di U-tube

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye. Begitulah caranya moth hipstur bertelur di atas permukaan kaca tingkap. Just another unconventional moth.

      Delete
  4. Aku serius xleh tgk benda bulat2 cm telur kupu2. Ihhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam mana pulak dengan telur salmon, udang dan ikan terbang dalam sushi? I love those oishii nomnoms... hahaa X3

      Delete
  5. Aku pernah dulu terkena kat dalam almari. Habis rosak kemeja aku. Dah la kemeja aku cukup-cukup lima pasang ja. Jenuh nak rotate seminggu nak pi kelas. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sadisss! Aku tak pernah experience lagi benda camtu... ganasnya moths kat tempat tu :(

      Delete
  6. whoa!fascinating.apatut pindah dalam cage! fun fact, most caterpillar yg bizzare in term of appearance akan turn out to be moths rather than butterflies.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah meh I wasn't curious enough for that. Kalau aku ada member yang berminat, maybe aku akan simpankan dalam mini plastic fish aquarium aku yang kosong dan berikan pada dia je (" ^w^)

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...