Click Me Plzzzz

Thursday, November 9, 2017

Memeriahkan Kontes PakNgah Komensen :D

http://al-lavendari.blogspot.my/2017/11/marilah-masuk-kontes-ke-6-anjuran.html

Klik banner kontes di atas untuk mendapat pencerahan lanjut dari blog Pak Ngah Komensen :D

Mohon jangan komen jawapan tekaan kalian di bawah ini. Kalau nak komen hal lain, tak apa. Kalau kalian nak join kontes ke-6 anjuran Pak Ngah Komensen ni juga, lagi bagus. Tarikh tutup kontes ini ialah pada jam 10 pagi 15hb. November, 2017. 


Sekian! :3


Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( = ^w^ = )

20 comments:

  1. Terima kasih. Ayat yg last tu apa maknanya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 PakNgah :D

      Ayat last tu kira mcm catchphrase icon utk blog saya ni je, kat hujung setiap entry mesti ada. Maksudnya "Ok la jumpa lagi ya, anak2 kucing sekalian" (=^w^=), dlm bahasa Jepun tak formal. Hehe...

      Delete
  2. Replies
    1. Mesti dah ada org lain yg lebih tangkas menjawab dgn tepat, sis ni memeriahkan kontes blogger je ;3

      Delete
  3. Baru je aku nak teka nama ikan ni kat dalam komen ni. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teka la kat blog Pak Ngah tu, tapi sebelum tu hg kena buat entry join kontes dia dulu la hehe :D

      Delete
  4. tahniah .. awak menang .. sila baca entri terbaru di blog pakngah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uishhh tak sangka, saya seorang aje pulak tu yang teka betul itu ikan Jenahak. Ahaks~ :D

      Thanks Pak Ngah! :)

      Delete
  5. Tahniah!!...ikan jenahak jenohong, gelama ikan duri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis :D

      Jenahak Senohong Gelama Ikan Duri
      Bercakap bohong lama-lama mencuri

      Pandai orang Melayu lama buat pantun :P

      Delete
    2. Siakap senohonglah .. bukan jenahak senohong.
      Pakngah dah ambil tindakan spt yg awak hasratkan.

      Delete
    3. Ooh ya... Siakap yang bercakap, Jenahak tak bercakap. Eehehee... thanks Pak Ngah! :D

      Delete
  6. Salam singgah

    Anda dijemput join segmen GA saya. Harini last day, kalau nak join! :)

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak... hari ni macam tak sempat, busy sikit. Thanks jemput, done follow your blog :)

      Delete
  7. loambat dah ni..baru jumpa blog ni..semoga berjaya ya

    ReplyDelete
  8. Salam singgah lagi :D

    Anda dijemput join GA saya,

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...