Wednesday, December 6, 2017

WordlessWednesday #25 - SUSHI KING's Nabeyaki Udon


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( = ^ w ^ = )

12 comments:

  1. takpernah lagi try yang nie. jarang pulak masuk sushi king T^T
    nampak macam biasa2, tapi mesti sedap kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap udon kat sini, dan beef kare (curry) sini pun tidak mengecewakan :D

      Delete
  2. nampak selera dalam juadah itu hehehe

    ReplyDelete
  3. Masak enak ini! ada udang sama mie besar kaya tu!! saya dah follow no 215, kunjung balik saya ya

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh ya... for new followers, please drop a comment to say Hi or any form of greeting ya, dengan itu barulah si plain83 ni boleh view blogger profile kalian dan follow blog kalian kembali :D
P/S: Inappropriate and obscene blogs won't be entertained though, harap maklum (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...