Wednesday, August 15, 2018

WordlessWednesday #28 - BO:TK 5 (ADRENALINE)

http://buasirotak.blogspot.com/2018/08/buasir-otak-komik-adrenaline.html


https://www.facebook.com/buasirotakthekomik/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( = ^ w ^ = )

13 comments:

  1. Boleh klik pada gambar-gambar di atas untuk maklumat lanjut bagi yang berminat :D

    Majulah komik indie kita untuk negara! Well... tema komik hasil kolaborasi kali ini ialah SUKAN, maka sesuailah jika nak guna tagline 'Majulah sukan untuk negara' untuk promote komik kitorang kali ni. Hehehe...

    ReplyDelete
  2. komik baru..ramai pengkarya..
    tahniah plain83..buat sports apa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis, tahniah kepada team leader BO:TK sebenarnya sebab gigih meneruskan publication of this particular local indie komik. I just enjoy being part of the team ;3

      Cerita komik saya berkaitan bebudak sekolah yang tak pandai bersukan, suka mengelat waktu PJK. Akhirnya mereka... oops, tak boleh la bagi spoiler kat sini. Ehehee... :D

      Delete
    2. saya pun tak suka PJ..berpeluh-peluh, lepas tu masuk kelas...

      Delete
    3. lebih kurang la kita sis, hehee... :D

      Delete
  3. Dari sinopsis plain83 macam menarik dan santai komik ni..
    Kat MPH ada tak? Sis nak beli untuk anak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat MPH takde jual yang ni sis, cuma ada buku keluaran kami yang pertama je (Buasir Otak The Komik) :)

      Buku kami yang terbaru ni tajuknya Buasir Otak The Komik: ADRENALINE. Sis boleh order dari agen kami via whatsapp: Sang Kancil, 013-9313541. Sis nak PM di page Facebook Buasir Otak The Komik pun boleh, di:

      https://www.facebook.com/buasirotakthekomik/

      Delete

  4. watashiwa eigoga wakarimasen..lol *eh tiberr...*

    one day i will get this book...insyAllah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. usotsuki ja dame da yo... ;3

      kemon2... get it while stocks last~ :D

      Delete
  5. tapi edisi terhad lah pulak..alamak ai...

    ReplyDelete
  6. namanyaaa kretip memula ingat Buasir Botak tengok balik Otak rupanya. kipidap kipidap =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee kiranya macam 'Mind Boggling' gitu laa maksudnya, komik yang bisa membuasirkan otak dan minda anda... :"D

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh ya... for new followers, please drop a comment to say Hi or any form of greeting ya, dengan itu barulah si plain83 ni boleh view blogger profile kalian dan follow blog kalian kembali :D
P/S: Inappropriate and obscene blogs won't be entertained though, harap maklum (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...