Wednesday, October 17, 2018

WordlessWednesday #31 - Petang Ahad yang Lepas









~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( = ^ w ^ = )

12 comments:

  1. Festival Perlis 2018 - 05 Oktober hingga 04 November 2018, bertempat di Kompleks Stadium Tuanku Syed Putra, Kangar. More info --> FESTIVAL PERLIS 2018

    Bila malam baru 'happening' festival ni, tapi aku cuma gi checkidout waktu petang je Ahad lepas... takde mood aku nak bersesak-sesak waktu malam di stadium ni. I'm not into fun rides and fun parks much... :D

    ReplyDelete
  2. bestnya ada festival..patung apa tu, mami jarum ke..hihi..cantik kain batik..

    akk pun kurang suka bersesak, ramai2 orang..rasa stress je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee... kami panggil patung2 belon ni Kebaya Ladies je, sakan depa tu melaram... berkebaya nyonya lagi. Ada lampu dalam balloon figures tu semua, bila malam baru nampak meriah :3

      Delete
    2. mesti menarik kalau gi waktu malam...first time tengok patung kebaya mcm ni..cantik kain batiknya..

      Delete
  3. dI PERAK YA..MEMANG MENARIK ADA DAYA TARIKAN KE pERAK NI

    ReplyDelete
    Replies
    1. Di Kangar encik... Kangar tu di Perlis, bukan Kangsar...

      :'D

      Delete
  4. wah dah dekat nI! boleh la pi cuti nanti. btw follow sini

    ReplyDelete
  5. Karnival eh.. menarik pula patung patung tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah... festival merangkap karnival sekali, sampai 4hb Nov ni je :)

      Delete
  6. Huhuhu... jauh la
    Cantik gambar-gambar tu

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh ya... for new followers, please drop a comment to say Hi or any form of greeting ya, dengan itu barulah si plain83 ni boleh view blogger profile kalian dan follow blog kalian kembali :D
P/S: Inappropriate and obscene blogs won't be entertained though, harap maklum (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...