Wednesday, October 24, 2018

WordlessWednesday #32 - BO:TK 6 (ENIGMA)

https://www.facebook.com/buasirotakthekomik/


http://buasirotak.blogspot.com/2018/10/buasir-otak-komik-enigma.html

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( = ^ w ^ = )

12 comments:

  1. Boleh klik pada gambar-gambar di atas untuk mengetahui maklumat lanjut mengenai komik indie BOTK:ENIGMA ini (bagi yang berminat) ya kawan-kawan~ :D

    Buku komik BOTK yang ke-6 ini membawa konsep 'GAMEBOOK' yang mempunyai 1 permulaan dan 9 pengakhiran. Berminat? Boleh Whatsapp agen kami Sang Kancil di 013-9313541, atau PM saja FB PAGE BOTK untuk membeli senaskah komik ini. Edisi Terhad! ;3

    ReplyDelete
  2. Menarik ni..perjalanan mncari cinta Bo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang menarik sis, extra effort kali ni... komik indie tempatan pertama berkonsepkan gamebook, hasil kolaborasi 25 orang pengkarya tempatan (penulis dan pelukis) :D

      Delete
  3. Tq promo Plain. Jangan lupa semua dapatkan buku BO:TK Enigma. Cetakan terhad. Separuh dah habis. Jom beli cepat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebagai salah seorang pengkarya BO:TK, wajiblah aku promote komik ini bossu~ ;3

      Hidup BO:TK! :'D

      Delete
  4. Replies
    1. Dapatkannya selagi stok masih adaaaa... :D

      Delete
  5. Salam perkenalan.. Saya follow awak semula..
    Komik yang menarik..

    ReplyDelete
  6. Hai Plain ! rindunya lama tak singgah hehe. gabungan padu ni! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Anaaa~ Thanks still ingat kat blog titew~ Hahaha :'D

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh ya... for new followers, please drop a comment to say Hi or any form of greeting ya, dengan itu barulah si plain83 ni boleh view blogger profile kalian dan follow blog kalian kembali :D
P/S: Inappropriate and obscene blogs won't be entertained though, harap maklum (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...