Saturday, February 29, 2020

CONTEST Saya Mahu Produk CREATIVE UNITED PSan!

Hallo halloo peeps! Salam salam semua, salam PM Malaysia ke-8... ( ̄y▽ ̄)╭ ohohoo.....

Anyway, how's everyone doing? Aku harap semua pun sedang baik-baik saja di mana jua korang berada... (。・∀・)ノ゙

Hmmm... right, let's just go straight to the point. Aku ada join CREATIVE UNITED a few months ago setelah ada seorang peminat kawan yang request aku untuk jadi one of the independent artists there so that dia boleh membeli produk dari situ yang ada my artwork printed on it... ( •̀ ω •́ )✧

Aku sendiri pun ada membeli a few items with my own artworks printed on them dari situ untuk dijadikan milik aku sendiri dan juga sebagai hadiah untuk dipos kepada beberapa orang sahabat handai. Mudahlah lepas ni untuk aku terus memilih birthday presents, wedding gifts (throw pillow sesuai) dan juga contest prizes dari situ jer untuk dihadiahkan kepada mereka yang berkaitan. Personalized gift haa gitu, special isn't it? Pada pemerhatian aku, kualiti barang-barang CREATIVE UNITED ni boleh tahan baguslah... nampak exclusive dengan material kainnya yang selesa, hasil printing yang baik serta jahitan produknya yang kemas. Maka, terfikirlah aku untuk mengadakan contest di blog ini demi mempromosikan page CREATIVE UNITED aku (PSantersebut... (✿◡‿◡)


Baiklah, syarat-syarat contest ni mudah saja. Semua bloggers tempatan (yang berminat) dialu-alukan untuk menyertai contest ini. Syarat-syaratnya adalah seperti berikut: 

1. Follow blog ini. Aku akan follow blog kalian juga (yang mana aku belum follow lagilah).

2. Kongsikan link page Creative United PSan di salah satu platform media sosial kalian (sama ada FB, INSTAGRAM atau TWITTER). 

3. Buat satu entri khas di blog kalian dengan tajuk - Saya Mahu Produk CREATIVE UNITED PSan!. Download banner contest yang ada di atas ni dan tempelkan pada entri khas korang tersebut. Backlink banner tersebut ke entri ini. Kemudian, tulislah sepatah dua kata yang menerangkan secara spesifik item PSan mana yang paling menarik pada kalian dan kenapa kalian patut dihadiahkan item tersebut oleh PSan. Akhir sekali, tag 2 (dua) orang rakan blogger kalian dalam entri tersebut untuk turut menyertai contest ini. 

4. Setelah kalian publish entri penyertaan kalian tu, sila datang ke sini semula dan tempelkan link entri penyertaan korang pada ruangan komen di bawah ini paling lewat jam 11:59pm pada 15 April 2020. 

Tiga (3) orang pemenang akan dipilih berdasarkan hasil penulisan siapa yang paling kreatif dan menghiburkan dalam menerangkan secara spesifik item PSan mana yang paling menarik pada mereka dan kenapa mereka patut dihadiahkan item tersebut oleh aku, PSan... (✿◡‿◡)

Alright, that's about it. Aku harap contest blog ni akan ada sekurang-kurangnya 10 penyertaan. Kalau tak sampai 10 orang peserta, aku akan most likely extend tarikh tutup contest ni sehingga terdapatnya minimum 10 orang peserta... ƪ(˘⌣˘)ʃ


Sekian, lai lai... jemput sertai contest "Saya Mahu Produk CREATIVE UNITED PSan!"... lekaih~ 
o(*^▽^*)┛


Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( = ^ w ^ = )

23 comments:

  1. saya join =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2020/03/contest-saya-mahu-produk-creative.html

    ReplyDelete
  2. Sy join
    https://ctcheery87.blogspot.com/2020/03/saya-mahu-produk-creative-united-psan.html

    ReplyDelete
  3. wahhhh goodluck semua.

    followed u here #247

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq tq... jemput join sekali Ray~(^∀^●)ノシ

      Delete
  4. done join
    https://www.budoxe.com/2020/03/ga-saya-mahu-produk-creative-united-psan.html

    ReplyDelete
  5. SAYA JOIN : https://jm2u.blogspot.com/2020/03/contest-saya-mahu-produk-creative.html

    ReplyDelete
  6. Bismillah..

    Sori lambat join,,lupa r ad GA ni..hehe nasib awok komen di blog.So terus join!
    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/03/saya-mahu-produk-creative-united-psan.html?m=1


    Cukup syarat tk ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terlebih cukup dah tu, I loike! b( ̄▽ ̄*)d

      Delete
  7. Btw,disebabkann.malam ni tkde keje..minggu ni pon kelas on9 sume sebb ade COVID-19 punya pasal

    So i rajinkn diri promot you punya Ga ni...malam ni tingglkn komen psl contest ni dekt org2 yg berpotensi join GA..dh lebih 10 org ni promot..hrp diorg terbuka htilh.join..hehe goodluck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMG ai is terharu! Haha tq tq~ ♪(´▽`)

      Delete
  8. https://www.aziankhalil.com/2020/03/saya-mahu-produk-creative-united-psan.html

    done join

    ReplyDelete
  9. Follower ke 251 :)

    Join https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/contest-saya-mahu-produk-creative.html

    ReplyDelete
  10. Aslm.. mama join ye
    http://www.mamapipie.com/2020/03/contest-saya-mahu-produk-creative.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'slm Mamapp, thanks sudi join! (✿゚▽゚)ノ

      Delete
  11. GOOD LUCK https://jm2u.blogspot.com/2020/03/contest-saya-mahu-produk-creative.html

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh ya... for new followers, please drop a comment saying Hi or any form of greeting ya, dengan itu barulah si plain83 ni boleh view blogger profile kalian dan follow blog kalian kembali :D
P/S: Inappropriate and obscene blogs won't be entertained though, harap maklum (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...