Wednesday, May 6, 2020

WordlessWednesday #35 - 1 METER AWAY

 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( = ^ w ^ = )
*See you next time, dear kittens~ ( = ^ w ^ = )

14 comments:

  1. Kalau ada baju berkelip-kelip tukar warna kan seronok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok ke? Untuk buat persembahan tu mungkin okay la kot ea... X"D

      Delete
  2. sekarang banyak taknak 1 meter dah
    bahaya kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susah sebenarnya nak seriously apply social distancing in public :(

      Delete
  3. Nasib baik uni saya cuti sekarang... dah naik semester nanti tak pastilah mcm mne nak social distancing dalam kelas... kelas kecik tapi student kemain ramai haih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm maybe the management of your IPT (pihak HEA) can somehow alter the class schedule and divide your class into 2 different parts in order to reduce the class size, or arrange untuk adakan kelas dalam 1 dewan yang besar so that the students can sit 1 or 2 seats apart? Maybe wakil pelajar boleh suggest hal ni kepada pihak HEA atau ketua program :D

      Delete
  4. normal baru... x tau bertahan sampai bila

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susah nak praktikkan benda baru di kalangan masyarakat...

      Delete
  5. kita jaga kita kan? gitchuww. sesama manusia memang kena social distance, blog takpe kan rapat rapat hikhikkk

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh ya... for new followers, please drop a comment saying Hi or any form of greeting ya, dengan itu barulah si plain83 ni boleh view blogger profile kalian dan follow blog kalian kembali :D
P/S: Inappropriate and obscene blogs won't be entertained though, harap maklum (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...