Wednesday, July 1, 2020

Kari Paling Sedap di Dunia | Mom's Recipe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( = ^ w ^ = )
*See you next time, dear kittens~ ( = ^ w ^ = )

12 comments:

  1. air tangan ibu memang lain rasanya

    ReplyDelete
  2. Wow bila baca resipi pun dah salivating ni, tak sabar nak cuba :-) Thanks so much share resipi ni, tengok bahan2 dan cara memasaknya pun dah boleh agak tentu sangat sedap dan lain daripada kari biasa. Bertambah2 lagi pahala your mom nanti setiap kali orang cuba resipi ni :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq tq hehee~

      Aamiin InshaAllah \(≧▽≦)/

      Delete
  3. Style sangat simpan recipe ni. I'm on keto diet and looking at the ingredients, this might be just it. yum yum.. Thanks for sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee... my mom's handwritten recipe is gold. Don't you dare bastardize this precious recipe yo wakakakaa (ಥ ▽ ಥ)

      You're most welcome Day~ ( ̄▽ ̄)/"

      Delete
  4. wahwahwahhhhhhhh handwritten resepi terbaeklah ! terus lapaq. masuk sini waktu balik keje petang2 ni hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... my mom's handwriting ni, resipi mahai nih~ Ψ( ̄∀ ̄)Ψ

      Delete
  5. wow lama tak nampak tulisan tangan. tengok je dah boleh rasa kesedapannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Resipi kari special nih Nub, boleh try kalau nak tau rasanya macam mana (╹ڡ╹ )

      Delete
  6. Lama tak tgk resepi tulisan tangan. Mesti special ni kannn

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh ya... for new followers, please drop a comment saying Hi or any form of greeting ya, dengan itu barulah si plain83 ni boleh view blogger profile kalian dan follow blog kalian kembali :D
P/S: Inappropriate and obscene blogs won't be entertained though, harap maklum (^^,)