Click Me Plzzzz

Wednesday, November 11, 2015

WordlessWednesday #19 - Found my long lost treasure, the SPIROGRAPH!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

26 comments:

  1. Replies
    1. thanks, dengan spirograph siapa2 saja boleh lukis corak2 ni ;3

      Delete
  2. Oih, mainan kegemaran aku masa sekolah rendah dulu.
    Sekarang ni nak cari kat kedai payah dah nak jumpa.
    Nostalgik sungguh.

    ReplyDelete
  3. spirograph tu stencil ke..*malas nk google*..cantik2 hasilnya..very symmetrical..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, sejenis drawing stencil yang unik ;3

      Delete
  4. Saya pun ada ni dulu. Tapi tak pernah tahu nama dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu pun dok panggil benda ni stencil je, hehehe ;3

      Delete
  5. Owh, Spirograpgh eik namanya.. aku panggil stencil jer... koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun panggil stencil je dulu, keh keh keh ;3

      Delete
  6. Replies
    1. thanks, with this thing, anyone can produce almost the same result ;3

      Delete
  7. salam
    mohon buat entry pasal somtam.

    padang besaq hang da ada entry, kuala perlis x dak ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh tengoklah bila2 aku gi ngeteh dengan noob di kola perlih ;3

      Delete
  8. chantek dan berseni tuu., spirograph erk ;p

    ReplyDelete
  9. hebak mung! by the way, bulan disember nak pi jalan-jalan Perlis, cik kak Plain83 ada dak? Heeee!

    ReplyDelete
  10. ohh spirograph. dulu gua sebut 'lukisan pening' je, wkwkwkw
    dah, bukan semua bentuk menjadi T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe lukisan pening... memang kalau renung patterns tu lama2 boleh jugak rasa pening2 lalat sikit...

      Delete
  11. cantik juga hasilnya pusing2 pun berseni..
    nice corak yg dihasilkan :P

    ReplyDelete
  12. Baru taahu nama dia spirograph.

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Hi Nur, boleh cuba cari di kedai2 alat tulis yang banyak jual peralatan untuk melukis, rasanya ada :)

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...