Click Me Plzzzz

Sunday, February 28, 2016

My COVER of Dreamer (TV size) - Yamashita Tomohisa@Yamapi




Hey gaiz, I'm currently hooked on the super-kawaii, short anime series of "Itoshii no Muco", so I've made a quick cover of the 2nd ending theme song of the anime - "Dreamer" by Yamashita Tomohisa@Yamapi. Hope you like my version of the 42-second song. I only used basic chords for this short cover (on standard guitar tuning), and a capo. Muco (the 4-year-old female dog) has been growing on me rather steadily since the first time I've watched the first episode. Short, easygoing, cute and innocent anime episodes with adorable and funny animals acting as their lead characters really do grow on me rather easily. I still remember Chii the kitten in "Chii's Sweet Home". I couldn't get enough of that kittehhh! And now I'm kinda "gya-gya" over Muco hahaa oh Plain why are you telling these people your soft spot?! Lelz~ X3 

Watch Itoshi no Muco (EP.20) on Youtube HERE
*Sorry, the uploader of this particular video has removed this anime episode from his/her youtube channel due to copyrights issues*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Watch this video clip of Dreamer - Yamashita Tomohisa (Yamapi) on youtube HERE
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

20 comments:

  1. Peh! plain... seriously suara ko?? Meremang siot.. sedap. Bila nk kuar radio? haa.. leh celen elizabeth tan ni.. i mean seriously!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha thanks KA, recording level suka-suki je ;3

      Delete
    2. Plain... up kt utube sekali r.. haa. Tp seriously memang best.

      Delete
  2. Weh!! Is that your voice! OMG.. Falling in love with Plain-sama. *insert cute emoji*

    ReplyDelete
  3. Kau.. Kau senpai.. Senpai.. Ah sugoi ne!

    ReplyDelete
  4. wahh, mesti best ni..both your cover on the theme song & the anime itself..

    petang nanti baru nk dgr..huhu..

    ReplyDelete
  5. Kyaaaa Plain neechan voice is so gooood im melting. Mcm mix taylor swift dgn kelly clarkson gitu, hiks.

    ReplyDelete
  6. plain tolong nyanyi lagu omputih satu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada la noob, hang click je link music/anime songs/covers kat area Labels blog aku tu huhuh...

      Delete
  7. alaaaaa.. dah removed? apesal remove weh?.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vid yang kat youtube tu satu episode pendek anime Itoshi no Muco (original), bukan vid aku buat atau upload tu. Aku rasa si uploader tu terpaksa remove sebab kena sound dengan youtube pasal copyrights huhuhu...

      Delete
  8. Tak dan nak tengok. Btw, hisashiburi neee! Hahahaah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Danny-kun o-hisashiburi! XD

      Biasalah, mana2 anime yang baru keluar tu memang selalu kena filter keluar dari youtube, hahah...

      Delete
  9. Salam kenal.

    kenapa i tak leh tengok video tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal AE :)

      Anime episode yang baru keluar memang selalu kena banned dari youtube, jadi si uploader tu terpaksa remove selepas dapat warning. Huhuu... tapi kalau video clip lagunya tak apa (setakat ni), so i share video lagu dari original singer dia sajalah, harap si uploadernya tak remove dari youtube, huhuu~

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...