Wednesday, March 7, 2018

WordlessWednesday #26 - WIP for next group project



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( = ^ w ^ = )

18 comments:

  1. dah edisi ke 6...all the best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis, tahun ni plan nak release yang ke-5 dan 6, hopefully :D

      Delete
  2. Replies
    1. Hahaa thanks, sekadar memeriahkan industri komik indie tempatan, projek komik suka2 :D

      Delete
    2. lukis muka den sekali nanti jadikan watak
      hehehe

      Delete
    3. Hahaa alaa dah tak boleh nak tambah watak extra, skrip cerita dah siap pun dan confirmed dengan team leader. Projek komik kami kali ni projek cerita bersambung-sambung. Kalau berminat nak tahu lebih lanjut, silalah membelinya nanti~ :D

      Delete
    4. In Sha Allah
      nanti projek baru tolong masukkan Hans sebagai watak
      hahaha

      Delete
  3. Bestnyeeeee..guhuhuhu.. Aku tak dapat join..sob sob sob..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu... aku terkilan juga hg tak sempat nak join yg ni, laju betoi slot tu penuh :'(

      Delete
    2. tula pasal.. aku pulak masa tuh tak buka fb dah berhari2..huhuhu.. takpela, takdak rezqi..

      Delete
  4. waahhh... dah banyak dah projek neechan. nice2. all the bestt. kita sokong dari kotak komen! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee doumo missha-chwan, neechan appreciates your support in any way ;3

      Delete
  5. cantik dan sungguh kreatif sekali

    ReplyDelete
  6. Oh..awak pelukis komik rupanya ye? Cantik lukisan, macam baca Kreko pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee tq... lukis komik secara part-time saja, join projek buku komik rakan :)

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh ya... for new followers, please drop a comment to say Hi or any form of greeting ya, dengan itu barulah si plain83 ni boleh view blogger profile kalian dan follow blog kalian kembali :D
P/S: Inappropriate and obscene blogs won't be entertained though, harap maklum (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...