Wednesday, March 21, 2018

WordlessWednesday #27 - Spring 2018 (of Tabebuia spp.) in Perlis



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( = ^ w ^ = )

11 comments:

  1. Subhanallah...indah ciptaan Allah...

    tak sabar nak baca citer Spring in Singapore..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahun lepas lagi meriah pokok2 ni berbunga. Tapi, mungkin juga April nanti akan jadi lagi lebat bunganya berbanding sekarang ni :3

      Hehee... saya pun rasa tak sabar nak gi tengok sakura di S'pore~ XD

      Delete
    2. bulan April, spring at its peak season..

      Delete
  2. Uwwaaaahhh..!!! santeknyeeee..!!! Sakura malaysia..! Nak cari pokok nila tanam kat umah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh try cari kat mana2 nursery pokok, kot2 ada depa juai anak2 pokok Tabebuia rosea nih :D

      Delete
  3. Pergh..

    memang cantik dan terbaik la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ciptaan Allah Taala, semestinya cantik :D

      Delete
  4. sakura malaysia... cantik!! =D

    ReplyDelete
  5. Ma shaa Allah cantiknya..nak terbang pi Perlis sat tengok bunga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee... naik ETS pun boleh sekarang ni, turun di stesen Arau ;3

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh ya... for new followers, please drop a comment to say Hi or any form of greeting ya, dengan itu barulah si plain83 ni boleh view blogger profile kalian dan follow blog kalian kembali :D
P/S: Inappropriate and obscene blogs won't be entertained though, harap maklum (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...