Friday, December 7, 2018

Keputusan Pemenang Contest GA: Isi Buih-Kata Komik #3!!!

Salam Jumaat buat semua readers dan aku rasa tidak perlulah untuk aku bermukadimah panjang-panjang lagi di sini and let's just look at the winners of this GA CONTEST!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~'* First place winner, tempat PERTAMA! *'~


...memenangi hadiah komik BO:TK (ENIGMA) & BO:TK (ADRENALINE)!

*
*
*

~'* Runner-up, tempat KEDUA! *'~


...memenangi hadiah komik BO:TK (ENIGMA)!

*
*
*

~'* Second runner-up, tempat KETIGA! *'~


...memenangi hadiah komik BO:TK (ADRENALINE)!

*
*
*

~'* Pemenang hadiah SAGUHATI! *'~



...memenangi hadiah MISTERI!



(✿´꒳`)ノ"☆


Congratulations! 
Tahniah buat semua peserta. Kalian memang ohsem~ ;3


https://ms-my.facebook.com/buasirotakthekomik/

Mohon mana-mana peserta yang belum emelkan aku maklumat (nama, alamat dan no.hp) agar menghantar emel kepada aku di alamat yehaa04@yahoo.com dengan kadar segera. Kalau korang tak nak emel kasi info, tak dapatlah komik-komik BO:TK dan hadiah misteri tu nak terbang ke pangkuan korang... hahah! Jokes aside, again... thank you and long live local indie comics! :D



Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( = ^ w ^ = )

20 comments:

  1. Alhamdulillah..terima kasih ya =)

    ReplyDelete
  2. Ahamdulilah....arigatou gozaimase!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Douitashimashite Cuya-chan, check email kudasai~ ;3

      Delete
  3. wah dapat hadiah misteri!!
    terima kasih admin~
    kalau ada GA lagi bitau~

    ReplyDelete
  4. Tahniah pemenang.Contest yang menarik.

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada pemenang 👍😊

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada sahabat2 yang menang :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah! buat para pemenang!
    Kreatifnya

    ReplyDelete
  8. awesome post! Would you like to follow each other? If the answer is yes, please follow me on my blog & I'll follow you back.

    http://www.okcheori.com

    ReplyDelete
  9. tahniah depa semua pemenang! hai plain! waduhh sorry lama tak mai sini. bz kalah pak menteri pulak dah la ni T_____T

    ReplyDelete
  10. wow..tahniah buat pemenang..

    mereka memang terbaik

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh ya... for new followers, please drop a comment to say Hi or any form of greeting ya, dengan itu barulah si plain83 ni boleh view blogger profile kalian dan follow blog kalian kembali :D
P/S: Inappropriate and obscene blogs won't be entertained though, harap maklum (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...