Click Me Plzzzz

Wednesday, January 28, 2015

WordlessWednesday #11: Kyaaa I can't wait! Machi kirenai! X3

Source/credits: DuniakuNetwork
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

15 comments:

  1. Naruto ni aku follow tergantung. Lepas Jiraiya mati, terus aku terstop. Sampai sekarang aku pun tak tau cerita dia macam mana. Dengar-dengar Naruto dapat jadi Hokage kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naruto versi manga dah habis, dia jadi Hokage ke-7, selepas Kakashi jadi Hokage ke-6. Versi anime pulak masih dok berperang dengan Hashirama. Esok sampai minggu depan akan ada ditayang movie 'The Last: Naruto the movie' di beberapa buah GSC terpilih kat Malaysia nih! XD

      Delete
    2. eh silap, berperang dengan Hashirama pulak dah... hahah, berperang dengan Madara lah, bukan Hashirama... hahah~ xp

      Delete
    3. Haha. Typo mengalahkan Obefiend. Hehe.

      Tapi, versi anime ni aku rasa dah elok kot nak masuk part ending dia. Kalau disambung lagi macam Dragon Ball masuk ke Dragon Ball GT, mungkin boleh jadi mengarut sampai fan ramai yang tak suka.

      Delete
    4. Hohoh no, i beg to differ... obefiend's typo-no-jutsu is still the most supreme in its category... ;3

      Delete
  2. Dekat GSC terpilih ada tayang selama seminggu mulai esok 29 Jan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. I noeee~ Looking forward to this weekend with my cousin at the cinema! Machi kirenai! XD

      Delete
  3. Replies
    1. It's the last movie for Naruto, and this time it's going to be available in selected GSCs in Malaysia! weee~ :D

      Delete
  4. pada aku naruto belum tamat lagi, sebab aku sengaja baca manga dia lambat2 kat online..baru sampai naruto dgn sasuke gaduh dgn emak pendeta ribodoh tu..

    #kartnster

    ReplyDelete
    Replies
    1. bero, tu namanya syndrome 'in denial'... huhuh ;3

      Delete
  5. Terpilih jer.. heh.. aku rasa GSC Alamanda mesti takde.... movie Fury pun depa x tayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke jinz? bukan ke situ termasuk dalam list GSC yang akan tayang naruto? cer ko check bebetul... dah ada orang yang dapat tengok naruto kat situ kowt tadi... hahah~ ;3

      Delete
  6. Jepun? China? Korea? Mongolia?? Hehehe... tak follow langsung...

    salam singgah

    ReplyDelete
  7. subarashi~!!! hihi...
    dh tgk gak, ngehehe... awesome Naruto movie!

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...